sibiul va avea propria stație de tratare a deșeurilor. psd-ul așa se laudă
Foto Arhivă

Social democrații sibieni se bat cu pumnul în piept că au mers cu jalba în proțap la București și au primit promisiunea Grațielei Gavrilescu cum că o Sibiul să aibă propria staţie de tratare mecano-biologică a deșeurilor. Deocamdată nu a apărut însă nici un document oficial care să și ateste acest anunț.

Se pare că reprezentanții PSD Sibiu ar fi avut mai multe întâlniri cu Vicepremierul Grațiela Gavrilescu pe tema Planului Naţional de Gestiune a Deşeurilor, iar acesta a fost modificat, astfel încât Sibiul va avea propria staţiei de tratare mecano-biologică.
Marți reprezentanți ai PSD Sibiu au avut o ultimă întrevedere cu Viceprim-ministru pe acesta temă, întrevedere în urma căreia doamna Gavrilescu a confirmat faptul că judeţul Sibiu va avea în Planul Naţional de Gestiune a Deşeurilor propria staţie de tratare mecano-biologică. În varianta iniţială, planul prevedea ca deşeurile din Sibiu să fie transportate, pentru tratare, în judeţul Alba, situaţie ce ar fi generat costuri suplimentare și implicit, creşterea taxei de salubritate, spun cei de la PSD Sibiu într-un comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu