pompierii sibieni chemați în ajutor pentru stingerea incendiului uriaș de la orăștie

Pentru că echipajele de pompieri din județul Hunedoara nu fac față la stingerea incediului apărut după explozia de la o fabrică de vopseluri din Orăștie, în ajutor au mers și echipaje de la ISU Sibiu.

Incendiul izbucnit marţi după-amiază la o fabrică de vopseluri din Orăştie a cuprins o hală cu patru niveluri, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, iar pompierii din Hunedoara au chemat în sprijin echipaje din judeţele Sibiu, Alba şi Gorj, anunță News. De asemenea, a fost activat sistemul de alarmare a populaţiei din Orăştie, fabrica aflându-se la marginea oraşului.
Pentru stingerea incendiului se intervine cu echipaje mărite, respectiv 30 de pompieri cu şapte autospeciale de stingere, iar ISU Hunedoara a chemat în sprijin şi echipaje din judeţele Sibiu, Alba şi Gorj. De asemenea, sunt si 14 jandarmi şi 12 poliţişti la locul incendiului.
Fabrica este amplasată la marginea oraşului Orăştie, la aproximativ 700 de metri de locuinţe, iar în oraş a fost activat sistemul de alarmare a populaţiei, a mai spus sursa citată.

Ultima oră

Comentariul meu