VIDEO – Mesajul președintei CJ Sibiu cu ocazia începerii noului an școlar pentru toți copiii și părinții

Daniela Cîmpean a transmis prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook un mesaj pentru toți cei care luni, 11 septembrie, au mers cu mic cu mare la școală odată cu începerea noului an școlar.

Președința Consiliului Județean Sibiu a avut un mesaj pentru toții elevii cu ocazia începerii acestui nou an școlar. Iată ce a scris Daniela Cîmpean pe pagina sa de Facebook:
’’Dragi elevi,
V-am văzut în această dimineață însorită, alături de părinți și bunici, cu buchete frumoase de flori în mână, îndreptându-vă spre școală. Cred că trăiți cu bucurie și emoție prima zi de școală pentru că vă întâlniți pentru prima dată cu doamna sau domnul învățător și cu colegii de clasă, – cei din clasa pregătitoare, sau vă reîntâlniți cu ei, după vacanța de vară. Vă urez rezultate școlare bune, dar și să cultivați prietenii frumoase cu colegii de școală, care vor dura peste ani.
De asemenea, îmi îndrept atenția spre elevii cu nevoi speciale, care se pregătesc pentru viață în centrele pentru educație incluzivă. Am încredere că sunt pe mâinile unor dascăli buni, care își dau silința zi de zi să îi învețe.
Tuturor cadrelor didactice le transmit multă putere de muncă și mulțumiri pentru dăruirea lor.

Le mulțumesc și părinților și bunicilor pentru tot ajutorul și sprijinul pe care îl acordă copiilor.
Un an școlar plin de succese!’’.

Ultima oră

Comentariul meu