VIDEO FOTO - Stâlp retezat de o mașină pe Negoiu. Șoferul vinovat a fugit și un pasager e rănit

Un grav accident de circulație a avut loc luni seară pe strada Negoiu din Sibiu. Traficul în zonă este blocat.

UPDATE 1 – Șoferul încă neidentificat
IPJ Sibiu confirmă că accidentul avut loc pe Negoiu a fost produs de un șofer care a fugit de la locul faptei. ’’Un conducător auto încă neidentificat, în timp ce conducea spre strada Moldoveanu, a lovit un stâlp al rețelei de electricitate care a căzut pe mașină și pe carosabil . Pasagerul din dreapta față este rănit și transportat la spital’’, spun cei de la poliție.VIDEO FOTO - Stâlp retezat de o mașină pe Negoiu. Șoferul vinovat a fugit și un pasager e rănit

ȘTIREA INIȚIALĂ
Din primele informații se pare că o mașină s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate și l-a retezat. Cel puțin o persoană este încarcerată în mașină, iar vinovatul de producerea accidentului a fugit de la locul accidentului. Este vorba de cel care se afla la volan. Se fac cercetări la fața locului.VIDEO FOTO - Stâlp retezat de o mașină pe Negoiu. Șoferul vinovat a fugit și un pasager e rănitSMURD-ul și Poliția sunt deja în zonă, iar traficul în zonă este blocat.

YouTube video

foto principala: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pentru persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere exista posibilitatea obtinerii unor despagubiri banesti prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Informatii suplimentare la tel. 0722437114 sau 0269/252724.