FOTO – Carmen Iohannis: ’’Începem încrezatori un nou an școlar plin de provocari. Challenge accepted!’’
Foto Arhivă

Prima Doamnă a postat luni seară câteva fotografii alături de elevii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, acolo unde și în acest an predă cu jumătate de normă.

„Începe un an foarte greu pentru ei. Suntem în clasa a XII-a, este un an cu multe provocări care sper să fie foarte interesante, iar rezultatele, la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc. Le doresc să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni! Să fie încrezători în puterile lor”, a afirmat Carmen Iohannis luni la deschiderea noului an școlar. Întrebată dacă va mai preda şi anul viitor şi dacă va lua clasa a IX-a, ca diriginte, ea a spus că nu va renunţa la „iubirea vieţii” sale – şcoala.FOTO – Carmen Iohannis: ’’Începem încrezatori un nou an școlar plin de provocari. Challenge accepted!’’„Clasa a IX-a o voi lua, dar nu ştiu dacă mai iau dirigenţie. Nu vreau să renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala”, a adăugat Carmen Iohannis.
Luni seară soția președintelui a postat și fotografii făcute alături de elevii la care predă. ’’ Incepem increzatori un nou an scolar plin de provocari. Challenge accepted!’’, a scris aceasta pe Facebook. Foto: Carmen Iohannis – Facebook

Ultima oră

Comentariul meu