avalanșă de șoferi prinși băuți sau cu acte false la volan, în week-end, la sibiu

Polițiștii de la rutieră au avut de-a face și în acest week-end cu șoferi care au încălcat regulile de circulație. Au găsit șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, alții care nu aveau permis de conducere sau erau la volanul unor autoturisme fără acte în regulă.

*În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 06,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mari, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism care tracta o remorcă, autoturism condus de către un sibian în vârstă de 50 de ani.
La verificarea documentelor remorcii, s-a stabilit că numărul de înmatriculare aplicat era fals, astfel încât, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate şi cu număr fals.

*În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 11,45, pe DN 14, în afara localităţii Şeica Mare, poliţiştii au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.
Şoferul în vârstă de 53 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, conducea autoturismul pe direcţia Mediaş – Sibiu, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele medieşeanului a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*În data de 3 august a.c., în jurul orei 07,00, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Mihai Viteazul, în apropierea intersecţiei cu Calea Dumbrăvii, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, două autoturisme întrând în coliziune pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers.
Conducătorului auto vinovat de producerea tamponării, sibian în vârstă de 24 de ani, i s-au recoltat probe în vederea stabilirii dacă în momentul producerii evenimentului se afla sub influenţa substanţelor stupefiante, rezultatul analizelor fiind pozitiv la haşiş.
Prin urmare, la data de 10 septembrie a.c., s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive.

*În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 20,50, pe DJ 104 D, între localităţile Brădeni şi Retiş, poliţiştii au identificat un alt conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, cetăţean străin în vârstă de 48 de ani.
La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 21,00, pe strada Gării din oraşul Avrig, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 55 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că şoferul are dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu