video – media music awards mutat oficial din sibiu. se ține la bucurești

Cel mai tare eveniment muzical din Sibiu în ultimii cinci ani nu se mai ține în Piața Mare. Organizatorii au anunțat mutarea în Capitală. Tiberius Marian a confirmat în direct pe Ora de Sibiu această schimbare.

Nu mai este nici un secret. După ce s-a cochetat cu Constanța, organizatorii Media Music Awards au bătut în cuie mutarea evenimentului de la Sibiu în alt oraș.
S-a ales Bucureștiul din mai multe motive, iar anunțul s-a făcut oficial pe pagina de Facebook a MMA. ’’Suntem entuziasmați să vă anunțăm o nouă ediție de Media Music Awards! 3 octombrie 2017 | București | ParkLake Shopping Center edition. INTRAREA LIBERĂ!’’, se arată în anunțul oficial.
Tiberius Marian, organizator principal al primelor cinci ediții ale MMA, toate la Sibiu, spune că evenimentul se va ține în fiecare an în alt oraș. ’’Anul acesta e București, anul viitor va fi în altă parte. Acest gen de evenimente se organizează în totdeauna în alt oraș în fiecare an. Am ținut eu ca prima ediție și următoarele cinci ediții să se țină la noi la Sibiu’’, a spus Tiberius Marian într-un interviu despre noul său proiect, Sibiu Music Fest, interviu care a fost în direct pe Ora de Sibiu.

M-am simțit moral dator față de sibieni să las în locul MMA un eveniment la fel de mare. Și acesta este motivul pentru care am inițiat Sibiu Music Fest…’’, a mai spus Tiberius Marian, organizator Sibiu Music Fest. Noul festival are loc pe 9 septembrie, de la ora 18.00 în Piața Mare.

Ultima oră

Comentariul meu