cum să joci la lazio vs ac milan și să ai șanse de câștig - recomandări pariuri

Duminica, 10 septembrie, incepand cu ora 16:00, pe Olimpico, se va desfasura partida dintre Lazio Roma si AC Milan, din cea de-a treia etapa a Serie A.

Lazio

A avut un start rusinos de campionat, in prima etapa obtinand doar o remiza alba pe teren propriu in fata nou-promovatei SPAL. Nici in runda a doua Lazio nu a convins, invingand-o doar cu 2-1 in deplasare pe Chievo, golul victoriei venind abia in minutul 89.

Saptamana viitoare formatia italiana se va deplasa in Olanda, pentru partida cu Vitesse Arnhem, din prima etapa a fazei grupelor Europa League. Evident, “biancocelesti” doresc sa debuteze cu dreptul in grupele Europa League, asta neinsemnand insa ca vor lasa “garda jos” in fata celor de la AC Milan, mai ales ca vorbim de un derby. Felipe Anderson lipseste de la gazde in vederea acestei partide.Echipa probabila Lazio (3-4-2-1): Strakosha – Wallace, De Vrij, St.Radu – Basta, Parolo, Leiva, Lulic – Luis Alberto, Milinkovic – Immobile

AC Milan

Se anunta un sezon promitator  al “rossonerilor”, cel putin in campionat, daca nu si in Europa. In cele doua etape de Serie A  scurse, AC Milan a marcat 5 goluri, primind unul singur. Dupa ce in prima etapa a invins-o in deplasare cu 3-0 pe Crotone, gazdele evoluand in inferioritate numerica inca din minutul 5, runda trecuta formatia antrenata de Vincenzo Montella s-a impus cu greu pe teren propriu in fata lui Cagliari, scor 2-1.

Dupa achizitiile facute in aceasta vara de echipa lor favorita, insa si dupa victoriile din Europa League cu CSU Craiova si Shkendija, unde aceasta a marcat 10 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul, fanii celor de la AC Milan au inceput sa aiba mari asteptari de la echipa. Drept urmare, pana acum AC Milan a vandut cele mai mullte abonamente dintre formatiile de Serie A.

Saptamana viitoare AC Milan se va deplasa in Austria, pentru partida cu Austria Viena din prima etapa a fazei grupelor Europa League. Nici pentru “diavoli” nu credem ca se pune problema sa plaseze pe primul plan partida din Europa in detrimentul celei de duminica. Indisponibil contra lazialilor va fi Andrea Conti, accidentat la debutul cu nationala Italiei.

Echipa probabila AC Milan (4-3-3): G.Donnarumma – Abate, Musacchio, Bonucci, R.Rodriguez – Kesie, Biglia, Montolivo – Suso, Cutrone, Bonaventura

Intalniri directe

Lazio Roma si AC Milan s-au intalnit de 161 ori pana acum, formatia din capitala impunandu-se de 32 ori, fata de cele 69 victorii ale milanezilor, 59 partide incheindu-se la egalitate. Sezonul trecut cele doua obtineau o remiza cu doua goluri pe Olimpico, pentru gazde marcand Biglia din penalty in prelungirile primei reprize, Suso egaland cu 5 minute inainte de final. Atat Lazio, cat si AC Milan au inscris in ultimele 5 intalniri directe de pe Olimpico.

Meci echilibrat la casele de pariuri

Avand in vedere rezultatele inregistrate pana acum, AC Milan pare favorita in aceasta partida, casele de pariuri nefiind insa de aceeasi parere. Astfel, la Netbet, una dintre mai apreciate case online, Lazio are momentan cota 2.4 la victorie, in vreme ce AC Milan este cotata cu 2.9. Aproximativ 100 optiuni de pariu se gasesc la Netbet nu doar in vederea acestui eveniment, ci a tuturor celor din Serie A.

Printre optiunile interesante se numara, evident, cele principale, cum ar fi numarul total de goluri, numarul golurilor marcate de o echipa, daca ambele inscriu, rezultatul la pauza sau pauza/final, dar si optiuni mai putin pariate in general. Dintre acestea enumeram numarul de cornere, daca se va marca intr-un anumit interval de 15 minute sau chiar pariuri speciale, precum: victorie la 0, victorie din urma, echipa sa castige ambele reprize etc.

In opinia noastra, AC Milan va arata un joc solid duminica, reusind sa obtina minim un punct. De asemenea, ne asteptam la un meci deschis, la fel ca in ultimele 5 intalniri directe de pe Olimpico. Nu ar fi exclus ca partida sa se incheie cu scorul de 1-1.

Pariuri recomandate

Egal sau AC Milan – 1.54

Ambele echipe inscriu – 1.66

Pentru a descoperi si alte tipuri de pariu interesante te invitam sa accesezi site-ul Netbet. Daca oferta bogata a meciurilor de fotbal si nu numai nu este de ajuns pentru a te convinge sa iti creezi cont, poate o vei face in urma lecturarii recenziei Netbet, care se gaseste pe site-ul Intelbet. Acolo vei gasi informatiile necesare, putandu-te decide apoi, in cunostinta de cauza, daca te vei inregistra la aceasta casa de pariuri.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

Ultima oră

Comentariul meu