video - foto imagini din slimnic după scandalul polițistului bătut. reacția primarului și șefului de ocol
foto: arhivă

Agresiunea asupra polițistului din Slimnic a pus pe jar o comunitate întreagă. Sătenii se declară șocați de ce au făcut pădurarul și un consilier local, iar primarul din Slimnic spune și el că așa ceva nu s-a mai văzut în comuna lor.

Primarul Ioan Șurean spune că tot ce știe că s-a întâmplat miercuri dimineața știe din auzite.” Nu știu ce a fost în capul lor. Din auzite…pe o parte au avut bon, iar pe altă parte din lemne nu au avut bon. S-o fi speriat, au fugit cu mașina de sperietură, eu stiu?” spune primarul.

VEZI ȘI FIRUL ÎNTÂMPLĂRILOR DE LA SLIMNIC video - foto imagini din slimnic după scandalul polițistului bătut. reacția primarului și șefului de ocolTot el povestește că în comună mai au loc furturi, dar incidente de acest fel nu au mai fost ”Cred totuși că a fost un caz izolat, noi nu am avut asemena probleme pe comună, au fost mici furtișaguri, dar mici.. Incidente mari nu au fost. Ce s-a mai prins…câte un căruț cu lemne, l-am confiscat sau donat, chestii mărunte. Așa la anvergura asta cu pădurar cu tot, nu…”, spune alesul din Slimnic.

CITEȘTE AICI ACUZAȚIILE CARE SE ADUC CELOR DOI

video - foto imagini din slimnic după scandalul polițistului bătut. reacția primarului și șefului de ocol
Primarul comunei Slimnic

Ioan Șurean povestește însă că până la urmă au mai fost ceva probleme cu un alt pădurar. Acesta la fel a acționat: ”Anul trecut am avut probleme cu un pădurar care tot așa a făcut bon numai pe o parte de lemne, a fost dat afară, cred că încă este în proces cu Ocolul Silvic…”

VEZI ȘI: Unul dintre agresorii care au bătut un polițist la Slimnic este consilier local

YouTube video

 

Pentru infracțiunea de ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor pădurarul și șoferul camionului vor fi anchetați de procurori. Primul dintre ei însă va intra și în comisia de disciplină a Ocolului Silvic. ”El a eliberat material lemons fără înscrierea corectă a cantității. video - foto imagini din slimnic după scandalul polițistului bătut. reacția primarului și șefului de ocolDiferența de cantitate de 4,5 metri cubi a fost confiscată și pădurarul a fost sancționat contravențional cu 10.000 de lei. Va intra în comisia de disciplină conform codului muncii și riscă inclusiv desfacerea contractului de muncă”, spune Ciprian Câmpean, șeful Ocolului Silvic.

Ultima oră

Comentariul meu