agresorii polițistului din slimnic au fost reținuți și încarcerați. s-au stabilit și acuzațiile oficiale
Foto Arhivă

Agresorii polițistului din Slimnic au fost reținuți pentru 24 de ore. Procurorii au emis un mandat pe numele lor și au stabilit faptele pentru care vor fi cercetați: ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA SLIMNIC CU POLIȚISTUL AGRESAT

”Probele administrate până la acest moment conduc la presupunerea rezonabilă că suspecţii, la data de 05.09.2017, în jurul orei 12.40, în zona porţii imobilului cuprinzând terenuri, livadă şi construcţii, aparţinând numitului V. C., din com. Şura Mare, zona denumită popular Şarba, au exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate A. I., agent de poliţie încadrat la Postul de Poliţie Slimnic, în timpul exercitării de către acesta a atribuţiilor de serviciu, procedând la împingerea şi lovirea lui de poarta din profile metalice a imobilului în scopul dezarmării de pistolul aflat în dotare cauzându-i, conform certificatului medico – legal nr. 2944/A2agr/836 din 06.09.2017, leziuni traumatice care necesită 1-2 (una – două) zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii.

VEZI ȘI: Unul dintre agresorii care au bătut un polițist la Slimnic este consilier local
De asemenea, există probe care conduc la presupunerea rezonabilă că suspectul V. N. a ridicat arma letală pistol Carpaţi, calibrul 7,65 mm, seria de identificare AI 6267, intrând fără drept în detenţia acesteia şi a aruncat-o în curtea imobilului indicat anterior, la o distanţă de aproximativ 20 m de poarta de acces” se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Procurorii au emis o ordonanță prin care au început urmărirea penală a celor doi, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. PUTE RAU !
    INCEP RAZBUNARI SI HARTUIELI POLITICE SAU CE SA INTELEGEM NENEA!?
    S=A AJUNS RAU DE TOT !!

  2. Primar PNL -Surean Ioan, padurar Vintila Nicolae- consilier local PNL, sofer Vintila Cosmin Ioan – consilier local PNL. Soferul nu este la prima abatere cu furturile din padure, a fost sustinatorul actualui primar in campanie 2016 deschizind bar in fata casei si dadea de baut gratis trecatorilor, acum este normal ca omul sa isi recupereze paguba!