s-a urcat mort de beat la volan şi a provocat un accident în sibiu
foto: arhivă

Un sibian în vârstă de 35 de ani a fost vinovatul principal al unui accident rutier avut loc weekend-ul trecut. S-a dovedit că băuse și s-a urcat beat la volan cu o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În data de 02 septembrie, în jurul orei 22,30, un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în com. Roşia, a condus o autoutilitară pe strada Ştefan cel Mare, iar la ieşirea din municipiul Sibiu spre Agnita, pe DJ 106, a pătruns pe contrasens şi a acroşat o altă autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un conducător auto în vârstă de 35 de ani din localitatea Boiţa.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă la testarea cu aparatul etilotest a şoferului care a pătruns pe contrasens, s-a stabilit că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu