s-a stabilit noul inspector școlar general la isj sibiu. a fost numit marți dimineață

După ce în data de 18 august ministrul educației a demis 13 inspectori școlari generali, printre care și pe cel de la Sibiu, acum instituția are un nou conducător.

Gheorghe Bîrză este noul inspector școlar general. El a fost adjunctul demisului Ștefan Firu din 1 septembrie 2015. Este profesor de matematică, și a ocupat mai multe funcții de conducere. A fost director la Școala din Tălmăcel și la Grupul Școlar Economic ”Johannes Lebel” din Tălmaciu.

Fostul inspector școlar județean, Ștefan Firu, a fost demis la mijlocul lunii august, el aflându-se printre cei 13 inspectori școlari generali eliberați din funcție de ministrul educației Liviu Pop. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că în urma unor controale s-ar fi descoperit mai multe neregului în contractele de management. Ștefan Firu a contestat decizia.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Atatia ani a fost competent si corect.si acuma dintr-o data s-o trezit sa-l demita!!! Alta marsavie a PSD-ului!!!Va incomodeaza oamenii corecti,ca nu va puteti umple voi buzunarele voastre din buzunarele oamenilor de rand!!!O dati din bara-n bara!!!!