EXCLUSIV - A fost numit un nou director la Sala Transilvania. Contractele cu terasele luate la control

Sala Transilvania a rămas fără conducere acum două săptămâni, când Victor Cornea și-a dat demisia. Conducerea Consiliului Județean Sibiu a nominalizat o altă persoană care să ocupe cu caracter temporar funcția de director al instituției.

Este vorba despre Mariana Hanc, unul dintre angajații Sălii Transilvania. Aceasta lucrează aici de trei ani, pe funcția de inspector de specialitate. În realitate însă, făcea munca a trei oameni. ”M-am ocupat și de resurse umane, și de achiziții și de partea de aistent manager. Eu și colega suntem all inclusive. Anul acesta nu am avut concediu, tocmai pentru că nu are cine să mă înlocuiască”, spune proaspătul director interimar.

Tocmai de aceea, una din primele măsuri pe care Mariana Hanc vrea să le ia este demararea procedurilor pentru ocuparea a cel puțin șase posturi.
O altă prioritate pentru noul director este revizuirea contractelor pe care Sala Transilvania le are cu terți. ”Aici trebuie văzut în funcție de caz ce este de făcut. Unele trebuie renegociate, unele modificate și unele reziliate. Am discutat deja acesta spect cu doamna președinte Daniela Câmpean”, dezvăluie Mariana Hanc.

Unul din contractele cu prioritate la revizuire este cel cu terasa White Rabbit și unul cu cei care asigura mentenanța parcării. Apoi, spune directorul interimar, va fi nevoie de un inventar al patrimoniului instituției. Mariana Hanc are 44 de ani și este licențiată a Facultății de Drept din Sibiu. Acum trei ani s-a ocupat de organizarea Cupei Davis, când fostul director era în concediu medical. Mariana Hanc spune că ia în calcul participarea la concursul ce se va organiza pentru ocuparea funcției de director al Sălii Transilvania Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu