Ani grei de închisoare pentru femeia care racola copii din Gara din Sibiu și îi dădea unui pedofil elvețian
foto: arhivă

După ce săptămâna trecută elveţianul acuzat ca a abuzat sexual şase minori şi-a primit pedeapsa, zilele trecute instanţa s-a pronunţat şi în cazul femeii care îi „furniza” copiii. Sibianca Mihaela Boldijar a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT Sălaj într-un dosar de trafic de minori, fiind acuzată că a racolat mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, pentru a-i satisface poftele sexuale ale elveţianului Lombriser Wendelin.

În vârstă de 30 de ani, femeia şi-a recunoscut parţial vina, însă magistraţii Tribunalului Sălaj au găsit-o vinovată de comiterea tuturor faptelor de care era acuzată. În aceste condiţii, sibianca a primit între cinci şi cinci ani şi şase luni de închisoare pentru fiecare copil traficat. Judecătorii au decis ca la pedeapsa cea mai grea, de cinci ani şi jumătate să îi adauge cei trei ani şi patru luni cu suspendare pentru o tâlhărie calificată comisă în 2015, plus un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse. Aşa se face că Mihaela Boldijar îşi va petrece în spatele gratiilor următorii 14 ani şi 10 luni. În plus, ea a fost obligată să achite daune morale în valoare de 1.000 de euro către fiecare copil traficat şi 5.000 de lei cheltuieli judiciare către stat. Inculpata şi-a pierdut şi unele drepturi, printre care cele părinteşti ori de a fi tutore sau curator, pe o durată de patru ani, a cărei executare va începe după executarea pedepsei închisorii.

Soluţia Tribunalului Sălaj poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Potrivit procurorilor DIICOT Sălaj, în 2015, în perioada în care femeia îşi petrecea majoritatea timpului în zona Gării Sibiu, locuind, de altfel, într-o baracă amenajată în vecinătate, a fost abordată de către Lombriser Wendelin. Acesta i-a propus să-i caute băieţi minori, cu care să întreţină raporturi sexuale orale, în schimbul unor sume de bani.

„În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza localităţii Şaroş pe Târnave şi care îşi câştigau existenţa singuri, prin cerşit pe raza oraşului Sibiu”, mai precizează anchetatorii. Sibianca a fost arestată în martie 2017. Elveţianul a primit şapte ani de închisoare şi a fost obligat la plata a 18.000 de euro daune morale către cele şase victime.

Sursa www.adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Totul se trage de la sărăcie care te împinge spre imoralitate ,guvernele noastre corupte au contribuit la venirea în țara a pedofililor și străinilor puși pe jaf in țară asta cu o complicitatea a trădătorilor și alogenilor români de l-au asasinat pe Ceaușescu