fleșeriu după meciurile cu pitești și cluj – ’’echipa a arătat mai slab decât mă așteptam’’

CSU Sibiu disputat ieri și astăzi, două partide de verificare în compania celor de la BCM U Pitești și U-BT Cluj Napoca.

Baschetbaliștii sibieni au disputat la Cheile Grădiștei primele două meciuri amicale din presezon. Toate echipele au avut absețe în loturi, motiv pentru care, la partida dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești nu s-a ținut scorul. Partida de astăzi cu U-BT Cluj Napoca a beneficiat totuși de statistică, iar echipa campioană a României a învins echipa noastră scor 93-82(27-23, 23-24, 24-17, 19-18).
La întoarcerea spre Sibiu, Dan Fleșeriu a declarat că ”au fost 2 jocuri utile, în care am putut vedea pe viu potențialul noilor jucători. Echipa noastră a arătat mai slab decât mă așteptam, dar sunt convins că îndată ce vom ajunge în formă fizică bună ne vom exprima mai bine în teren. Ca potențial individual, jucătorii noștri ne dau speranțe că vom putea construi din nou o echipă competitivă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
CSU Sibiu a disputat cele două partide de la Cheile Grădiștei fără Radu Paliciuc, component al României la Eurobasket, dar și fără Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser, care se vor alătura lotului zilele următoare, după reîntoarcerea de la Universiada de la Taipei. De asemenea, Chris Cooper se va alătura lotului nostru abia săptămâna viitoare.
CSU Sibiu va relua pregătirile la Sibiu, urmând să dispute alte două meciuri amicale, în cadrul Cupei Timișoara, în 8 și 9 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu