weekend plin cu evenimente frumoase la sibiu. aveți motive să ieșiți din casă

Toamna începe frumos la Sibiu. Vremea e călduroasă iar zilele libere se anunță a fi pline de evenimente de toate felurile, pentru toate gusturile.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici terasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.

Târgul Olarilor este cel mai așteptat eveniment al lunii septembrie. Sute de meșteri olari vor fi sâmbătă și duminică în Piața Mare, așa că trebuie neapărat să treceți pe acolo. Detalii aici.

weekend plin cu evenimente frumoase la sibiu. aveți motive să ieșiți din casăFestivalul de pe scări a ajuns la ediția a IV-a, și la fel ca în fiecare an organizatorii au pregătit multe surprize. Se desfășoară de vineri până duminică, iar programul și ce se va întâmpla acolo, citiți aici.

Transilvania Gatronomică promovează în acest an micii producători. Programul este variat:
Taste of Transylvania / Gustul Transilvaniei
31.08.17 – Restaurant Syndicat Gourmet – Sibiu

Dinner in the citadel / Cină în cetate
01.09.17 – Bistro Jules – Sibiu

Saxon desserts / Prăjituri săsești
02.09.17 – Cistercienilor 46 – Cisnădioara

Neighbourhood Cooking / Rețete vechi din vecinătăți reinterpretate
02.09.17 – Bistro She’s green – Sibiu

Dinner in the nature / Cină în natură
02.09.17 – Casa de oaspeți – Cincșor

Launching Eat Local / Lansare Eat Local
03.09.17 – Bistro Jules – Sibiu

Mediaș Gastronomic / Tărg de producători și brunch
10.09.17 – Curtea Bisericii Sf. Margareta – Mediaș

Faust se joacă din nou, vineri și sâmbătă seara, de la ora 19, la Fabrica de Cultură. Este o piesă ce trebuie văzută măcar o dată, așa că nu o ratați.

Teatrul Gong își începe stagiunea sâmbătă, cu Vrăjitorul din Oz. Se va juca de la ora 11 și 18. Detalii despre piesele din această toamnă, aici.

 

Ultima oră

Comentariul meu