video - iohannis la întâlnirea de 20 de ani cu foștii elevi de la colegiul național brukenthal - "e o reuniune plină de emoție"

Președintele României a fost prezent vineri la întâlnirea după 20 de ani cu cei cărora le-a fost diriginte.

Întâlnirea a avut loc la colegiul unde actualul șef al statului a lucrat ca profesor în Sibiu. „O reuniune plină de emoție astăzi, la Sibiu, cu foștii mei elevi de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, la 20 de ani de la absolvire.

YouTube video

I-am revăzut cu același entuziasm ca în perioada în care le eram diriginte și ne-am adus aminte de momentele deosebite petrecute împreună”, a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook. video - iohannis la întâlnirea de 20 de ani cu foștii elevi de la colegiul național brukenthal - "e o reuniune plină de emoție"Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook că a participat la această întâlnire şi a postat şi un filmuleţ de la reuniune.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Elev , Dascal , Primar si Presedinte .. Foarte frumos! Asa oameni ar trebuii sa ofere liceele din Romania . Din pacate doar 10% reusesc sa se laude cu asemenea performante ca ale domnului Klaus Iohannis,