video - fc hermannstadt a prezentat ultimele două transfeuri. sibiul joacă duminică cu pandurii

Dan Roman şi Andrei Hergheligiu, cei doi jucători transferaţi în această săptămână de FC Hermannstadt, au fost prezentaţi oficial astăzi, într-o conferinţă de presă. Meciul Pandurii – FC Hermannstadt, de duminică, 3 septembrie, este programat la ora 12:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

„Sunt doi jucători cu experiență, care au foarte multe meciuri în Liga 1. I-am adus în ideea de a crea o forță ofensivă mai mare pentru a ne putea atinge obiectivul. Sunt jucători care au confirmat. Sunt convins că vor aduce un plus de valoare lotului. Le urez încă o dată „Bun venit!” la Sibiu”, a spus preşedintele clubului de pe “Municipal”, Teodor Birţ.
Oficialul lui FC Hermannstadt a mai adăugat că acestea ar putea fi ultimele două transferuri făcute în această perioadă de FC Hermannstadt, dar şi că este mulţumit de parcursul echipei de până acum în campionat: “Din punctul meu de vedere, acum lotul este complet. Mai departe, este misiunea staff-ului tehnic să îi aşeze în teren şi să obţină rezultatele pe care le dorim cu toţii. Suntem mulţumiţi de rezultatele pe care le-am obţinut în primele 5 etape. Suntem în obiectiv, suntem pe podium”.

Beza: „Roman mi-a fost coleg. Hergheligiu, doar adversar”
O scurtă caracterizare a celor doi jucători transferaţi zilele trecute de FC Hermannstadt a făcut-o antrenorul secund Eugen Beza, cel care va conduce echipa de pe margine la meciul cu Pandurii Tg. Jiu. „Cu Dan Roman am fost coleg. E un jucător de echipă, un caracter frumos şi de valoare. A demonstrat, pe unde a fost, că este un jucător important. Sunt convins că o să se integreze foarte bine. Cu Andrei Hergheligiu, în ultima parte a carierei mele am fost adversari. Este un jucător bun, polivalent în compartimentul ofensiv, un jucător care este la o vârstă propice performanţei”, a spus Beza.
“Îmi doresc să reuşim să ducem echipa în prima ligă. În plan individual, îmi doresc să revin la o formă cât mai bună, ca acum 2-3 ani”, a declarat, la rândul său, atacantul Dan Roman, adăugând că a fost imediat convins de impresarul Radu Neguţ să vină la FC Hermannstadt, după despărţirea de UTA Arad.
“Am ales să vin la Liga 2 pentru a-mi relansa cariera. Având în vedere ce am găsit aici, am aşteptări foarte mari. Sunt foarte fericit că am ales să vin la Sibiu. Sper să ne îndeplinim obiectivul”, a spus şi Andrei Hergheligiu, fotbalist în vârstă de 25 de ani.

YouTube video

„Pandurii, o echipă periculoasă”
Despre jocul de duminică, 3 septembrie, de la Motru, cu Pandurii Tg. Jiu, contând pentru etapa a VI-a a Ligii 2, „secundul” Eugen Beza a afirmat că sibienii vor întâlni o echipă „imprevizibilă şi periculoasă”, dar că speră ca sibienii să obţină cel puţin un punct.
„Vom încerca să câştigăm meciul (n.a. cu Pandurii). Ne dorim să luăm punct sau puncte. Pandurii este o echipă interesantă, cu un antrenor bun. Rezultatul din etapa precedentă (n.a. victorie cu 4-0 la Mioveni) este surprinzător, mai ales că Mioveniul vine după un parcurs bun. Din punctul meu de vedere, Pandurii este o echipă imprevizibilă, pentru că a pierdut acasă, dar câştigă în deplasare. E o echipă periculoasă”, a adăugat Eugen Beza.
Meciul Pandurii – FC Hermannstadt, de duminică, 3 septembrie, este programat la ora 12:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Echipa a doua joacă pe “Obor”
FC Hermannstadt II evoluează vineri, 1 septembrie, de la ora 17:00, pe Stadionul “Obor” din Sibiu, în compania formaţiei Millenium Giarmata, în etapa a II-a a Ligii 3. Intrarea este liberă!

Ultima oră

Comentariul meu