csu sibiu la primele meciuri de verificare. două partide tari la cheile grădiștei

BC CSU Sibiu a plecat joi la Cheile Grădiștei unde va disputa două meciuri de verificare, cu BCM U Pitești cu U-BT Cluj Napoca.

Baschetbaliștii sibieni au plecat joi spre Cheile Gradiștei pentru a susține primele două meciuri din presezon. BC CSU Sibiu va disputa primul meci amical în compania echipei din Pitești, urmând ca apoi să joace cu U-BT Cluj Napoca.
”În sfârșit începem meciurile de pregătire, după o pauză lungă. La fel ca și cei cu care jucăm, nici noi nu suntem în efectiv complet datorită jucătorilor care participă la acțiunile loturilor naționale. Vor fi două jocuri în care putem vedea potențialul jucătorilor noi din lot, iar scopul meu este integrarea acestora cât mai rapidă în sistemul de joc pe care îl pregătim pentru noul sezon”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
BC CSU Sibiu a plecat la Cheile Gradiștei fără Radu Paliciuc, component al României la Eurobasket, dar și fără Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser, care se vor alătura lotului zilele următoare, după reîntoarcerea de la Universiada de la Taipei. De asemenea, Chris Cooper se va alătura lotului nostru abia săptămâna viitoare.

Ultima oră

Comentariul meu