Începe Festivalul de pe Scări. Ediția de anul acesta este una specială

Cea de-a patra editie a Festivalului de pe Scari, care va avea loc anul acesta intre 1-3 septembrie, ii va delecta pe sibienii si turistii care coboara din Piata Huet in Orasul de Jos cu recitalurile unor artisti sibieni de renume si cu produsele naturale ale mai multor intreprinzatori locali.

Vor canta live Radu Nechifor, Teodora Pop, DreamCatchers Band, Mr. Pop si grupul vocal de jazz “Harmony”; spectatorii insetati vor putea gusta berea artizanala “1717” fabricata in Sibiu, iar iubitorii de hrana sanatoasa se vor putea indulci cu miere naturala ecologica din Hamba.
“Ne-am propus, inca de la prima editie, sa aducem mai multi oameni pe scarile Turnului, sa afle lumea de straduta asta minunata si sa promovam zona Pasajului Scarilor. Am adus cate ceva nou de fiecare data, iar numarul spectatorilor a crescut de la an la an”, spune Teodora Pop, artista si antreprenoare, initiatoarea acestui cochet festival de vecinatate.
“Anul acesta, festivalul capata o noua dimensiune – promovarea antreprenorilor locali. Vom avea, pentru prima data, expozanti care-si vor prezenta produsele in spatiul din fata Casei Calfelor”, spune Loredana Kaschovits, co-organizatoarea editiei din 2017 a festivalului. “Vom continua colaborarea mai veche cu Asociatia ALEG, care va organiza ateliere pentru adolescenti in care acestia vor invata sa-si construiasca relatii sanatoase, si vom avea ateliere pentru copii organizate de Incubator107”, precizeaza doamna Kaschovits.
Organizatorii promit o recompensa de senzatie pentru cei care sustin antreprenorii locali: un zbor cu paramotorul, oferit de Parapanta Sibiu ca premiu la o tombola la care vor putea participa toti cei care cumpara de la expozantii prezenti in festival. foto: ItsVision Photography

Ultima oră

Comentariul meu