foto nesimțire fără margini. cum arată valea moașei după ce pleacă ”turiștii”

Valea Moașei este una dintre zonele cele mai aglomerate pe timpul verii. Sute de sibieni vin aici la grătar și să se relaxeze la final de săptămână.

Tocmai pentru că revin în acest loc ar trebui să îl păstreze curat. Lipsa bunul simț însă este la fel de mare ca munții de gunoaie pe care cei care trec pe aici le lasă…tot aici.

foto nesimțire fără margini. cum arată valea moașei după ce pleacă ”turiștii”foto nesimțire fără margini. cum arată valea moașei după ce pleacă ”turiștii”În loc să adune resturile chermezei, ori o lasă pe iarbă, ori o adună în saci, dar pe care îi aruncă mai apoi în mijlocul drumului.

foto nesimțire fără margini. cum arată valea moașei după ce pleacă ”turiștii””Nu stiu daca sa ma mir sau nu, dar inca sunt nesimtiti care nu le pasa de gunoiul care ramane dupa ei. Ba mai mult, duminica trecuta ma aflam pe drumul comunal de leaga satul de celelalte localitati si cativa nesimtit au aruncat intreg sacul cu gunoaie in mijlocul drumului. Cred ca s-a ajung la o situatie mult prea rea. Si dupa vin profesorii cu copiii de la scoala si aduna dupa ei. Unde e dreptatea?” a scris un locuitor din zonă, oripilat de ce vede week-end de week-end.

Ultima oră

Comentariul meu