veste proastă pentru puștanul care a făcut zob mașina furată din spălătoria de pe coposu

Adolescentul de 17 ani care marți dimineață a furat o mașină din spălătoria unde era angajat și a făcut accident cu ea pe strada Constituției, va rămâne în arest preventiv 30 de zile.

”Șoferul care a sustras un auto pentru a-l conduce pe drumul public a fost arestat preventiv 30 de zile pentru furt și conducere fără permis”, spun cei de la iPJ Sibiu.
Reamintim că tânărul care lucra la o spălătorie de lângă podul Gării, a luat una din mașinile aduse la spălătorie de către clienți și a plecat cu ea la plimbare pe strada Constituției. Acolo a vrut să se întoarcă, dar la semaforul de la intersecția cu Magheru a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul de teren direct într-un stâlp de electricitate.
” În fapt, la data de 29 august a.c., în jurul orei 06:30, un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în oraşul Cisnădie, a condus un autoturism pe strada Constituţiei, iar la intersecţia cu strada Magheru, pe fondul lipsei experienţei în conducere, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale”, spuneau marți cei de la IPJ Sibiu. Vezi AICI mai multe fotografii și detalii despre accidentul de pe Coposu.

Ultima oră

Comentariul meu