foto – stradă importantă din șelimbăr complet reabilitată și asfaltată

Primăria Șelimbăr este pe cale să finalizeze unul din cele mai importante proiecte de infrastructură din acest an. Lucrările pe strada Triajului sunt aproape terminate.

Lucrările de amenajare a străzii Triajului se apropie de finalizare după o investiție a Primăriei Șelimbăr de 1,825 milioane lei. Suma inițială atribuită acestui proiect a fost de 2.580.960 lei, însă devizul final al lucrărilor a fost cu 700 de mii de lei mai puțin: 1.825.094,12 lei. Au fost finalizate lucrările de asfaltare și au mai rămas de încheiat lucrările de amenajare a trotuarelor și montarea stâlpilor de iluminat, anunță într-un comunicat oficial Primăria Șelimbăr.foto – stradă importantă din șelimbăr complet reabilitată și asfaltată
”Este foarte important că am reușit în această lucrare să introducem în subteran și cablajul metropolitan, astfel încât pe viitor să evităm alte intervenții în infrastructura străzii”, spune primarul Șelimbărului, Marius Grecu.
Lucrările la infrastructura străzii Triajului, dar și cele de la strada Pictor Nicolae Brana sunt importante atât pentru locuitorii din această zonă, dar și din perspectiva creării unei noi legături între Șelimbăr și Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu