video foto la sibiu se filmează cel mai tare film indian al anului. trailer-ul are 20 de milioane de vizualizări

Preț de patru zile Sibiul este platou de filmare pentru cel mai așteptat film indian din 2017. Vedete de la Bolywood sunt în aceste zile în oraș.

Agitație mare începând de marți în zona centrală a Sibiului. Mai mulți actori și figuranți de film participă la filmarea unor scene ce vor face parte din cea mai așteptată peliculă indiană. video foto la sibiu se filmează cel mai tare film indian al anului. trailer-ul are 20 de milioane de vizualizăriProducția în a cărei distribuție fac parte cunoscuții actori indieni Mahesh Babu, Rakul Preet Singh și SJ Suriya are premiera în această toamnă, iar interesul este extrem de mare, dacă e să punem în balanță faptul că trailer-ul de promovare are aproape douăzeci de milioane de vizualizări în youtube și pe Facebook.video foto la sibiu se filmează cel mai tare film indian al anului. trailer-ul are 20 de milioane de vizualizări

Filmări în mai multe zone din centrul Istoric
Municipalitatea sibiană a aprobat efectuarea de filmări celor de la SC Family Film Enterteiment, pe parcursul a patru zile. video foto la sibiu se filmează cel mai tare film indian al anului. trailer-ul are 20 de milioane de vizualizări’’Comisia de adunări publice a emis un aviz favorabil pentru filmari pe domeniul public în perioada 27-30 august. Acestea vor avea loc în Piața Mare, Piața Mică, pe Pasajul Scărilor, Podul Minciunilor și pe străzile Cetății, Bălcescu, Gheorghe Lazăr și Tipografilor. Arterele nu vor fi închise, iar filmările se vor face fără să afecteze traficul pietonal’’, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Urmăriți mai sus trailer-ul de promovare al filmului ’’Spyder’’. sursa video&Foto: Facebook – Spyder

Ultima oră

Comentariul meu