s-au desemnat firmele care livrează laptele și cornul în școlile din județul sibiu
Foto Arhiva

Consiliul Județean Sibiu a finalizat procedurile pentru stabilirea firmelor care vor furniza laptele și cornul în anul școlar 2017-2018. Spre deosebire de alți ani întreg procesul s-a desfășurat fără cotestații și scandaluri.

Astfel, începând din 11 septembrie, asocierea de firme Lactate BICOS SRL(comuna Orțișoara, jud. Timiș) – SC Achiziție și Dezvoltare SRL(Tg. Jiu, jud. Gorj) va furniza pachetul lapte-corn tuturor elevilor din județul Sibiu, din clasele 0 – VIII și preșcolarilor din grădinițele cu program normal (4 ore).
Această asociere a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Sibiu pentru cele 6 loturi în care a fost împărțit județul Sibiu: municipiul Sibiu, Mărginimea Sibiului, Țara Oltului, Valea Hârtibaciului, Țara Secașelor, Valea Târnavelor.

Contractul a fost semnat în data de 16 august, valoarea pachetului fiind de 1,07 lei fără TVA. Numărul estimat de elevi care vor beneficia în anul școlar 2017-2018 de lapte corn este de aproximativ 42.000 lei, iar numărul de zile de școală este de 167. Valoarea estimată a contractului a fost de 7,9 milioane lei fără TVA.

Distribuția produselor lactate și de patiserie se va face zilnic în mediul urban și de două ori pe săptămână în mediul rural.

Ultima oră

Comentariul meu