campanie la sibiu - peste cinci sute de copii bolnavi de cancer au nevoie de ajutor. te poți implica și tu

La Institutul Oncologic Fundeni din București sunt internați aproximativ 500 de copii bolnavi de cancer. Stau acolo luni în șir, iar timpul petrecut în spital și tratamentele chinuitoare sunt greu de suportat. Durerea le mai este alinată puțin de orele pe care le petrec învățând sau jucându-se unii cu alții.

Pentru a veni în ajutorul lor, atât cât se poate, Asociația Mâini Unite din Sibiu s-a alăturat campaniei Școala Inimilor, campanie de donații pentru copiii cu afecțiuni oncologice. Copiii care sunt internați la Fundeni au vârste de la câteva luni la 18 ani.

”De tratamentul lor se ocupă medicii, iar părinții, aflați în suferința asta groznică nu mai au timpul și energia necesare pentru a se ocupa și de alte probleme. Așa că noi încercăm să îi ajutăm și să le ducem hăinuțe, jucării, rechizite, acum la început de an școlar”, spune Andra Bucur, unul din coordonatorii campaniei de la Sibiu.

Pe pagina de Facebook a campaniei se găsesc toate informațiile necesare și lista cu ce au nevoie copiii. Intră aici și vezi cu ce poți ajuta.

”Noi adunăm lucrurile la nivelul județului Sibiu, apoi le vom duce la București. Este absolut necesar ca toate lucrurile donate, fie haine, fie jucării sau rechizite, să fie noi. Pentru că acei copii au sistemul imunitar foarte scăzut, iar lucrurile care ajung la ei nu trebuie să mai fi fost purtate de alții copii, pentru a nu ajunge diverși viruși la ei. Ele sunt oricum sterilizate, dar asta este cerința obligatorie”, spune Andra Bucur.

Pentru donațiile în obiecte din județul Sibiu se ocupă Andra Bucur, care poate fi găsită la numărul de telefon 0749.289.854 și e-mail andra.bucur.ba@gmail.com.

Pentru contracte de sponsorizare si donatii in bani (cu mentiunea SCOALA INIMILOR) este responsabilă Micu Ana-Maria care poate fi contactată la 0733515686 și e-mail mainiunite@yahoo.com.
Dacă aveți orice de vânzare, intrați pe grupul BAZAR UMANITAR „MAINI UNITE”, iar banii obținuți aici îi puteți direcționa către campanie.

Dacă doriți să faceți un transfer bancar puteți trimite banii în contul
Asociatia “Maini Unite” Sibiu CUI 30124370 /26.04.2012 CONT RO37 RZBR 0000 0600 1456 4956 Raiffeisen Bank – Ag.Brukenthal Sibiu Cu mentiunea SCOALA INIMILOR

Sau în contul Asociației P.A.V.E.L, cea care coordonează campania la nivel național:
RO76BPOS71003031332RON0A, Asociatia PAVEL, Banca Bancpost Titan.
Este bine de specificat in virament – pentru „Școala Inimilor” și (dacă este cazul) numele copilului, orașul/comuna și județul.

 

Ultima oră

Comentariul meu