foto – prima cafenea din românia ce permite mămicilor alăptatul în public. este la sibiu

Sibiul dă încă odată dovadă că este un oraș cu totul special în România. O cafenea din Piața Mare susține oficial campania pentru ca mămicile să poată alăpta în public.

Miruna Ioani de la blogul Și Blondele Gândesc a semnalat o premieră națională la Sibiu. Este vorba de prima cafenea din România ce permite mămicilor să alăpteze bebelușii în public. ’’În timp ce făceam poza, Anca, o mămică din Sibiu care mi-a dat voie să o citez, mi-a spus că nu a mai văzut așa ceva, dar că acest semn ar trebui să fie în toate localurile din țară”, povestește Miruna. ”Eu îmi alăptez fetița oriunde oricum, dar parcă te simți mai confortabil să mergi undeva, unde știi sigur că nu se uită nimeni urât la tine. Parcă te protejează într-un fel”, a povestit mămica ce a descoperit cafenea care s-a alăturat campaniei. Vedeți AICI mai multe detalii despre această inițiativă. Foto: Și Blondele Gândesc

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Foarte bun titlul! Așa ar fi trebuit să scriu și eu. Chiar e prima cafenea din România și chiar SIbiul dă clasă întregii Românii 😉 Mulțumesc.