foto – imagini de necrezut la sibiu. un cal se plimbă nestingherit prin zona centrală

Un cal a putut fi zărit în noaptea de sâmbătă spre duminică cum se plimbă nestingherit prin oraș. Un cititor l-a fotografiat și ne-a trimis poza. Șoferii au sunat la 112 și au anunțat prezența acestuia în Sibiu.

Pare greu de crezut dar fotografia cu pricina este făcută chiar în Sibiu, în apropiere de magazinul Dumbrava. Calul se plimba agale în apropiere de sensul giratoriu de vizavi de Ramada și nu părea deranjat nici de mașinile care circulau pe lângă el. Fotografia a fost făcută în jurul orei 5.00. Cel care ne-a trimis poza spune că animalul a putut fi zărit mai apoi și pe bulevardul Vasile Milea, în apropiere de fast food-ul Dabo Doner. Din fericire șoferii au redus viteza atunci când au trecut pe lângă animal și astfel nu au avut loc incidente nefericite în trafic.

Jandarmii nu l-au mai găsit
Șoferii au sesizat autoritățile legat de prezența calului pe străzile centrale din Sibiu. Un prim apel a venit pe 112 în jurul orei 4.17. Atunci s-a anunțat că animalul se plimbă pe Șoseaua Alba Iulia. Jandarmii au fost cei care s-au deplasat în zonă, dar nu l-au mai găsit acolo. Așa a ajuns calul să se plimbe mai apoi pe Șaguna și pe Milea.

Ultima oră

Comentariul meu