femeie rănită în zona chiliei lui arsenie boca, adusă cu elicopterul la spital la sibiu

O turistă a căzut pe stânci în apropiere de chilia preotului Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus. Aceasta a fost dusă de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Sibiu.

O femeie de 59 de ani care s-a rănit, sâmbătă, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului şi coapselor, dar este conştientă, anunță News. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au anunţat, sâmbătă, că s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost rănită după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus.
”Au fost direcţionaţi la fata locului trei jandarmi montani aflaţi la Cabana Sâmbătă. S-a solicitat şi s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate”, au precizat jandarmii braşoveni.
Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plăgi în zona capului şi coapselor şi a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.femeie rănită în zona chiliei lui arsenie boca, adusă cu elicopterul la spital la sibiu
La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că pacianta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu şi a fost preluată de către un echipaj care o transportă la Spitalul Judeţean Sibiu. Pacienta este stabilă, conştientă şi cooperantă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Doresc ca oameni astia sa-l caute pe Dumnezeul cel viu sa nu se inchina fapturilor cioplite in locul Creatorul, . În nimeni altul nu este mântuire: căci nu* este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi Faptele Apostolilor 4: 12

    1. Prin faptul ca trebuie sa te acult pe tine, inseamna acelasi lucru pe care l-a facut femeia care a urcat la chilie. Te cam contrazici singur! Dispareti toti din fata mea putori obosite! Imi doresc sa ardeti in iad cu totul de prosti ce sunteti! Vine cate un samarinean din asta sa zica ce trebuie sa faca lumea. cand el este total pe dos! Ia-te de mana cu calugarii si preotii si alte fapturi care va credeti Sfinti si tineti-va bine ca tot in iad ajungeti!