începe un weekend medieval la sibiu. sunt multe evenimente faine în oraș

Încă un week-end stă să înceapă, așa că pregătiți-vă să fiți ”atacați” de evenimente și bună dispoziție. Pentru fiecare vârstă și preferință în parte e organziat măcar un eveniment în acest final de săptămână, așa că toată lumea va fi mulțumită.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici terasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.începe un weekend medieval la sibiu. sunt multe evenimente faine în oraș

Festivalul Medieval ”Cetăți Transilvane” vine cu zeci de evenimente desfășurate pe trei zile. De vineri până duminică atât adulții, cât și copiii vor avea ce face în Sibiu, într-o atmosferă medievală. Tot ce trebuie să știți despre eveniment, dar și programul complet, aici.începe un weekend medieval la sibiu. sunt multe evenimente faine în orașFestivalul Internațional de Interpretare “Capitala Muzicală” a ajuns la ediția a V-a, și are loc la Sala Thalia.Intrarea este liberă.

Night Cross Challenge are loc vineri noaptea, în Muzeul în Aer Liber. Cum vă puteți înscrie și ce presupune competiția, aflați de aici.

FC Hermannstadt joacă sâmbătă de la 12.30 pe stadionul Municipal cu UTA Arad, în cadrul etapei a 5-a din liga 2 de fotbal. Detalii AICI.

Un turneu de minifotbal are loc sâmbătă și duminică pe arena din cartierul Valea Aurie. Meciurile vor începe la ora 12.

Be Creative revine la Sibiu cu două zile dedicate tinerilor designeri români. Strada Cetății va fi plină de frumos sâmbătă și duminică, începând cu ora 16. Vor fi prezente 20 de colecții de modă ale tinerilor designeri din 4 orașe ale României, Cluj, Oradea, București și Timișoara.

 

Ultima oră

Comentariul meu