încep protestele la sibiu - prima întâlnire deseară în piața mare
ARHIVĂ FOTO: Bogdan Duminciuc

Schimbările legislative propuse de Ministrul Justiției par că nu sunt pe placul românilor, care se pregătesc de noi proteste. La Sibiu, joi seara sunt chemați în Piața Mare toți cei care nu doresc aplicarea modificărilor propuse de Tudorel Toader.

VEZI AICI Reacția Președintelui Iohannis la schimbările propuse de Ministrul Justiției

Cel care îi îndeamnă pe sibieni să iasă în stradă este organizatorul protestelor din iarnă de la Sibiu, Doru Apostol. ”A trecut şi canicula … se termină şi concediile de vară …Seara e deja răcoare. Clonele lui Dragnea au trecut la atac. Că de răcoare îi este frică lui Dragnea şi acoliţilor. Apropo. Opoziţie avem? Sau se confirmă încă o dată că “Toate partidele/ Aceeaşi mizerie”? Ne vedem în stradă? Sau ne limităm la a da Like pe Facebook? Cred că va trebui să rămânem în stradă până la respingerea propunerilor lui Toader sau până la anticipate. Diseară pe la 8 vreau să văd dacă suntem măcar vreo 10-20 în Piaţa Mare.”, a scris organizatorul pe pagina sa de Facebook.

Chemarea sibienilor la protest vine după ce miercuri, în București, peste 1000 de persoane au protestat  în Piața victoriei împotriva modificărilor legislative.

Ultima oră

Comentariul meu