update foto - accident pe valea oltului. un tir a intrat într-un tren la robești, iar patru oameni sunt răniți

Accidentul a avut loc la Robești pe Valea Oltului. Șoferul unui TIR a adormit la volan și a intrat într-un tren ce mergea de la Podul Olt spre Rm. Vâlcea. Trei pasageri din tren au fost răniți.

UPDATE – Doi răniți din tren duși la spital
CFR Călători anunță că două persoane aflate în trenul Regio 2464 în care a intrat un TIR în apropiere de Câineni, au fost preluate de o ambulanță SMURD. Pasagerii au fost preluați de mai multe mașini. Mai multe detalii AICI.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Accidentul de tren de pe Valea Oltului. Un călător și mecanicul de locomotivă răniți

ȘTIREA INIȚIALĂ
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (21:30), traficul feroviar este oprit la Secţia de Calea Ferată 201, din cauza unui incident produs între un tir şi un tren vagon, IR 2464, în localitatea Robești, judeţul Vâlcea, la intersecţia căii ferate cu DN7, kilometrul 226+300 de metri. Cauza producerii este adormirea la volan a şoferului de tir, care a intrat în coliziune cu trenul ce se deplasa pe singurul sens de mers Pod Olt – Râmnicu Vâlcea.update foto - accident pe valea oltului. un tir a intrat într-un tren la robești, iar patru oameni sunt răniți În urma evenimentului au rezultat patru victime rănite uşor, respectiv şoferului tirului şi alte trei persoane aflate în tren. foto: Gazeta Vâlceană

Ultima oră

Comentariul meu