foto - accidentul de pe valea oltului. un călător și mecanicul de locomotivă al trenului lovit de tir, duși la spital

CFR Călători anunță că două persoane aflate în trenul Regio 2464 în care a intrat un TIR în apropiere de Câineni, au fost preluate de o ambulanță SMURD. Pasagerii au fost preluați de mai multe mașini.

Un călător și mecanicul de locomotivă, care au fost răniți, au fost preluați de o ambulanță SMUD, restul pasagerilor fiind preluați cu mijloace auto și transportați la destinație, informează CFR Călători. “În aceasta seară, în zona Câineni-Cornetu, un tir s-a prăbușit de pe șosea intrând în gabaritului căii ferate. În jurul orei 20:55, trenul Regio 2464, Podu Olt — Băbeni, a intrat în coliziune cu tirul, la o curbă după stația Câineni, și a deraiat. În tren, în afară de personalul feroviar, se mai aflau 4 pasageri. Aceștia sunt preluați de mijloace auto, puse la dispoziție de companiile feroviare, și sunt transportați la destinație. Până la eliberarea liniei curente se va asigura, de asemenea, transbordarea pasagerilor cu mijloace auto de la trenurile afectate. La locul incidentului a ajuns ambulanța SMURD care a preluat un călător rănit și pe mecanicul de locomotivă. Echipe feroviare de la Siguranța Circulației CFR Călători și CFR Infrastructura se deplasează la fața locului”, precizează reprezentanții companiei, conform Agerpres.
CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO – Accident pe Valea Oltului. Un TIR a intrat într-un tren la Robești, iar patru oameni sunt răniți
Reamintim că un TIR a intrat în tren pe Valea Oltului, după ce șoferul ar fi ațipit la volan. Vezi mai multe foto și detalii, AICI.

Ultima oră

Comentariul meu