fc hermannstadt la prima înfrângere în liga 2. evoluție slabă la satu mare

Echipa sibiană a fost învinsă miercuri în deplasarea de la Satu Mare, cu scorul de 2-0 de Olimpia. FC Hermannstadt suferă astfel prima înfrângere în eșalonul secund, în urma unui joc modest.

Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, de Vasile Pop (’18), din penalti, și Brata (’45). În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne cu 9 puncte și se menține pe locul 3.
Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Ionuţ Stoica, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu (Ștefan Blănaru ’77), Radu Necșulescu – Alex Neacșa (Radu Crișan ’46), Bogdan Rusu, George Monea (Sabin Lupu ’46) – Adrian Cârstean.
În etapa a V-a, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul „Municipal” din Sibiu cu UTA Arad. Partida va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 12:30.

Accidentare gravă a lui Blănaru
Din nefericire, Ștefan Blănaru s-a accidentat la puțin timp după ce a intrat pe teren. Din primele informatii, se pare că ar fi vorba de o entorsă la cot. Cum antrenorul Alexandru Pelici efectuase toate înlocuirile, FC Hermannstadt a încheiat jocul în inferioritate numerică.

Ultima oră

Comentariul meu