Dacă ați văzut pe străzile Sibiului o mașinuță în alb și albastru, haioasă, și nu știți ce e cu ea, vă spunem noi. Dacă nu ați văzut-o deja, la fel, aflați de la noi: este un bar mobil, dar la care se vinde doar prosecco, cea mai tare băutură la acest moment. Și nu o întâlniți doar la evenimentele de stradă, ci și la cele indoor.
Prosecco la purtător
Prosecco Street este cea mai nouă idee de afacere a unui sibian. Și una dintre cele mai bune, dacă e să judecăm după faptul că vinde prosecco, cea mai cerută băutură de vreo trei ani încoace, și se vinde oriunde, fără limite de spațiu. ”Ideea am preluat-o din Anglia, unde am văzut așa ceva, dar cu alte produse. Și m-am gândit că poate fi adaptată pentru prosecco, și așa s-a născut mașinuța aceasta”, spune Vali Marcu, sibianul cu Prosecco Street.
Evenimente, festivaluri, târguri…toate cu Prosecco Street
”Mașinuța” Prosecco Street este de fapt o motocicletă pe trei roți, Piaggio Ape, modificată. A fost cumpărată din Italia, de unde vine și prosecco. ”Noi importăm prosecco din Italia, direct de la producători. De aceea calitatea lui este foarte bună, și mereu acidulat prin felul în care este ținut. Aceasta este marea diferență între un prosecco vândut în sticlă și cel la pahar, ca la noi- bulele de aciditate se mențin foarte bine”, explică Vali Marcu.
”Mașinuța” Prosecco Street merge peste tot unde este invitată: la festivaluri, târguri, chiar și la botezuri sau nunți. ”Pentru că are dimensiuni mici poate intra oriunde. Este un element de noutate la festivalurile de muzică, cele culinare, care se desfășoară în exterior. Dar, datorită dimensiunilor mici intră și într-o sală de nunți, botezuri, sau la petreceri. Este și o atracție olfactivă, pentru că are un aspect inedit”, spune sibianul Vali Marcu.
Fie vară, fie iarnă, Prosecco Street vine iară
Prosecco Street vă poate face evenimentul mai dulce indiferent de temperatura de afară. ”Prosecco se poate bea indiferent de anotimp. Pe timp de vară este răcoritor, iar iarna îți dă exact impulsul de care ai nevoie pentru a te încălzi datorită alcoolului, dar care nu depășește 11%. Prosecco-ul nostru are aceeași temperatură- între 6 și 8 grade, iar pe timp de iarnă, în marile stațiuni de ski este cea mai consumată băutură din ultimii ani”, spune Vali Marcu.
Prosecco este baza pentru cel puțin 30 de cocktailuri. În curând acestea vor fi și ele parte din Prosecco Street, la fel ca și prosecco fără alcool.
Așa că dacă doriți ca evenimentul dumneavoastră, de orice fel, orice mărime, în orice locație, să fie mai ”acidulat” și cu gust ușor amărui, combinat cu cel de piersică, mașinuța Prosecco Street vine numaidecât. O puteți chema pe pagina ei de Facebook sau pe www.proseccostreet.ro
Si de preturi nimic, nimic…:) ?