cu shopping city sibiu întoarcerea la școală anul acesta e super cool

Shopping City Sibiu va începe pregătirile pentru noul an școlar de pe 18 august, iar până pe 17 septembrie toți vizitatorii pot intra în cursa pentru unul dintre premiile cool puse la dispoziție prin campania Back to School, prezentând bonurile fiscale de la cumpărăturile efectuate în centrul comercial.

Prezentând la Info Point bonul sau bonurile fiscale ale cumpărăturilor efectuate în cadrul Shopping City Sibiu în valoare de minumum 150 de lei, vizitatorii centrului comercial vor primi în schimb un tichet răzuibil cu care vor câștiga pe loc unul dintre premiile instant incluse în campanie. Toate cele 1509 de tichete răzuibile puse în joc ascund premii cu atitudine, pentru ca întoarcerea la școală să fie una memorabilă.

Premiile instant ale campaniei pe care participanții le vor câștiga sunt cât se poate de cool și constau în:un hoverboard, premiul cel mare al campaniei, 2 biciclete, 3 trotinete, 3 perechi de căști, 200 de stilouri, 500 de agende, 500 de seturi de markere și 500 de vouchere a câte 20 RON.

Campania Back to School se desfășoară la Shopping City Sibiu și cu sprijinul partenerilor centrului comercial, Carrefour, DHS, Altex, Decathlon, Diverta și Alexandria Librării.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele care au loc la Shopping City Sibiu sunt disponibile pe website-ul www.shoppingcitysibiu.roși pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

Ultima oră

Comentariul meu