update video foto panică la barcelona – un mort și 20 de răniți după ce o dubiță a intrat în pietoni

Un posibil atac terrorist a avut loc joi după amiază în zona centrală a Barcelonei. Mai multe persoane au fost rănite de o dubiță ce a intrat în plin în pietoni. Cel puțin 20 de oameni sunt răniți și există și un mort.

UPDATE – Cel puțin un om a murit și în jur de 20 au fost răniți
Cel puțin un mort și circa 20 de răniți în urma atacului terorist comis la Barcelona pe artera Rambla
Cel puțin o persoană a fost ucisă și circa 20 rănite în urma atacului terorist comis joi după-amiază la Barcelona, unde o furgonetă a pătruns în pietonii de pe artera Rambla, informează presa locală citată de Agerpres. Poliția a confirmat deocamdată un singur mort, dar unele surse vorbesc despre mai multe persoane decedate. După ce a pătruns în mulțime, cel aflat la volan a fugit după ce a abandonat vehiculul ce s-a izbit de un chioșc, furgoneta parcurgând circa 600 de metri pe artera pietonală. Dar se pare că sunt cel puțin doi atacatori înarmați, iar conform unor surse o luare de ostatici ar fi în curs într-un restaurant din apropiere. Nu este clar dacă ei se aflau în furgonetă. Poliția a izolat zona și a cerut ca nimeni să nu mai iasă pe străzi în zona turistica Las Ramblas, unde au fost închise și stațiile de metrou.

ȘTIREA INIȚIALĂ
O dubă a intrat în mulţime, în zona turistică Ramblas din Barcelona, iar mai multe persoane au fost rănite, a anunţat joi poliţia spaniolă, transmite BBC News citat de News. Poliţia a precizat că este vorba despre o dubă de culoarea albă, scrie The Associated Press. Potrivit Poliţiei, duba a intrat pe trotuar în cartierul istoric Las Ramblas.update video foto panică la barcelona – un mort și 20 de răniți după ce o dubiță a intrat în pietoniForţele de ordine au precizat într-un mesaj postat pe Twitter că este posibil ca mai multe persoană să fi fost rănite. Conform ziarului El Pais, mai multe persoane zăceau pe jos. Poliţia a blocat circulaţia rutieră pe strada respectivă, iar magazinele au fost închise.

Ultima oră

Comentariul meu