începe prima ediție a beach football challenge în parcarea teatrului

Plajă cu nisip, soare şi mişcare la prima ediţie a Beach Football Challenge, care va avea loc în perioada 18-20 august 2017 în Parcarea Teatrului din Sibiu. Vineri la ora 16.00 se va da startul competiţiei.

Proiectul este la prima ediţie şi doreşte să aducă la Sibiu o competiţie de fotbal mai altfel, desfăşurată pe un teren cu nisip amenajat de la zero în Parcarea Teatrului din Sibiu. 600 mc de nisip (30 de basculante x 20 mc de nisip) şi 5 mc de lemn au fost necesari pentru construirea terenului de fotbal, amenajarea unui teren de nisip de asemenea amploare fiind o premieră pentru o competiţie sportivă.

Aproximativ 20 de echipe şi-au anunţat deja participarea şi vor concura până duminică pentru marele premiu. Concursul de fotbal pe nisip este organizat, pe parcursul a trei zile, în sistem de campionat, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finala de duminică. Zona de desfășurare va fi delimitată şi amenajată cu nisip, fiind amplasate porți conform regulilor de organizare a acestui sport.

Lângă zona de joc va fi montată o tribună pentru a asigura o bună vizionare a competiţiei din partea spectatorilor iubitori ai fotbalului. Atmosfera va fi animată de muzică bună, deci Beach Football Challenge este un eveniment de neratat week-end-ul acesta în fosta capitală culturală.

Ultima oră

Comentariul meu