festival de handmade în piața mică. ce găsim acolo

O nouă ediție a Festivalului handmade Creative Buzz va avea loc între 18 și 20 august, în Piața Mică. Îl veți putea vizita între orele 10 și 21, târg la care vor veni 50 de expozanți și artiști din toată țara.

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de creație pentru copii, demonstrații live & distracție, în care veți face cunoștință cu cei mai faini meșteri! Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

”Asociația De Poveste”, cauza socială susținută la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.
Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade se vor organiza ieșiri din centrele de plasament pentru copii și se vor acoperi o parte din costul materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu copiii.

Ultima oră

Comentariul meu