video foto - incendiu puternic într-un bloc de pe aleea seviș. zeci de oameni evacuați de pompieri

Pompierii sibieni intervin marți dimineață pentru stingerea unui incendiu la un apartament de pe Aleea Seviș.

UPDATE 2 ORA12:24 S-a stabilit cauza incendiului
Din primele cercetări ale pompierilor se pare că incendiul a izbucnit din cauza supraîncălzirii unui aparat electrocasnic lăsat în priză. Focul a cuprins obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică.
22 de adulți și 6 copii au fost evacuați, iar niciunul dintre aceștia nu a fost rănit.

YouTube video

UPDATE 1 ORA 10.30 – Incendiul a fost stins. Nimeni nu a fost rănit
Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit, în această dimineata, in jurul orei 09.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul II al unui bloc de locuinte, de pe Aleea Sevis, in municipiul Sibiu.video foto - incendiu puternic într-un bloc de pe aleea seviș. zeci de oameni evacuați de pompieri’’Pentru stingerea incendiului au intervenit imediat doua autospeciale cu apa si spuma din cadrul Detasamentului Sibiu, dar si o autospeciala de descarcerare si o ambulantă Smurd. Imediat dupa ce pompierii au sosit la locul evenimentului, incendiul a fost localizat, fiind împiedicată extinderea acestuia. Echipe specializate de pompieri au evacuat aproximativ 35 de adulti si 11 copii, majoritatea avand atacuri de panica.Incendiul a fost lichidat in jurul orei 10.00, urmand sa se stabileasca pagubele produse in urma incendiului si cauza propabila de izbucnire’’, se arată într-un comunicat ISU remis către Ora de Sibiu.video foto - incendiu puternic într-un bloc de pe aleea seviș. zeci de oameni evacuați de pompieri

ȘTIREA INIȚIALĂ
Incendiul se manifestă la etajul doi din blocul 1. Se intervine cu două autospeciale, iar cei de la ISU au decis să evacuezr toți locatarii din bloc.

YouTube video

Vorbim de aproximativ 40 de adulți și 11 copii, majoritarea fiind speriați din cauza incendiului. Blocul are patru etaje și mansardă.

Ultima oră

Comentariul meu