foto - mașini vandalizate cartierul marmelada din sibiu. hoții au dat lovitura
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Cinci mașini au fost sparte în ultimele ore în cartierul Marmelada. Majoritatea erau parcate peste drum de Direcția Sanitar Veterinară. Se pare că hoții au furat cam tot ce au găsit la îndemână. Unul dintre cei păgubiți s-a plâns pe Facebook despre ce a pățit, dar spune tot acolo că nu va depune plângere la poliție.

 

foto - mașini vandalizate cartierul marmelada din sibiu. hoții au dat lovitura
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

”Masini vandalizate in Cartierul Marmelada in parcarea de peste drum de DSV noaptea trecuta. Din pacate am fost si eu victima dar am auzit ca altii au patit-o mai rau decat mine (geamuri sparte), inca 4 masini. Mie mi s-a furat radio mp3,stick usb, casca bluetooth si ceva accesorii (incarcator de telefon, suport de telefon). Hotul a fost probabil unul prost pentru ca a facut o gafa. Ca si cand gasesti o cutie de bijuterii in portbagaj si golesti bijuteriile sa furi cutia…(plasa de rafie cu un continut ceva mai costisitor).Actele masinii din fericire erau la locul lor.Ce sa zic,karma nu iarta pe nimeni mai ales intr-o zi de sarbatoare in care hotul a facut asa ceva! Politie? Nu am incredere in asa ceva…”, a scris pe pagina Info Trafic Jud. Sibiu Alexandru Claudiu Bakos.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. …ca sa adaug postarii, ultima data acum 4 ani cand mi s-a furat ceva de la o bicicleta si am fost sa depun plangere la politie am fost tratat cu superficialitate si lasat sa cred ca nu are rost sa depun plangere. Am fost si am cumparat alt casetofon. Stresul era mult prea mare si avand in vedere si comentariile rauvoitoare din urma postarii ma fac sa cred ca este inutil sa mai ai incredere ca se poate rezolva ceva. Nu stiu cine a mai patit asta in aceeasi seara si nu cunosc daca s-a depus vreo plangere. Tot de pe Facebook am aflat ca au mai fost spargeri de locuinte in cartierul Veteranilor din apropierea caerierului Marmelada. Cert este ca acum nu mai las masina parcata acolo. Mai exista o masina abandonata in parcare cu usa crapata in acelasi stil in care probabil mi-a fost deschisa mie masina (indoitura si vopsea crapata). Ma astept sa imi gasesc obiectele in targul de peste drum Vineri dimineata sau poate Duminica insa daca le vad atunci ce? Ca si paguba as estima la 150 lei..