foto - tursib l-a angajat pe "napoleon". priviți cum face trei lucruri la volan!

Un șofer Tursib a fost surprins de un călător făcând pe Napoleon, adică trei lucruri simultan. Conducea, fuma și vorbea la telefon.

Fotografia ne-a fost semnalat de o cititoare indignată că astfel de oameni au în mâini viețile a sute de sibieni care circulă zilnic cu Tursib.foto - tursib l-a angajat pe "napoleon". priviți cum face trei lucruri la volan!

Àutoarea a însoțit fotografia pe profilul ei de Facebook cu următorul comentariu ”Nu știu exact dacă e de râs sau de plâns, se întâmplă în autobuzul SC. Tursib …. Dacă într-o mână are țigară și în cealaltă mobilul e normal sa te întrebi CU CE CONDUCE?? Și poza e mișcată pentru ca autobuzul era în mișcare și nu în stație!!”

Din fericire, lucrurile se pot schimba, pentru că sibienii încep să ia atitudine pentru a preveni posibile tragedii din cauza unor oameni iresponsabili. Din câte știm în mijloacele de transport în comun nu se mai fumează iar vorbitul la telefon în timpul condusului este cel o contravenție. Rămâne în sarcina conducerii Tursib să îl identifice pe șofer și să îl trezească la realitate, înainte de a se întâpla vreo nenorocire.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Din pacate si eu am fost in autobuzul cu numarul 1,acum cateva zile,iar soferul venea dinspre obor vorbind la telefon,eu am urcat lin statia terezian,am coborat pae Str. Alba Iulia lasandu-l tot cu telefonul la ureche!Nu va spun cum vira in sensurile giratorii!!!Nimenea nu s-a sesizat!Nustiu pe ce criterii sunt angajati asemenea inconstienti!!!

  2. Eu cred ca se poate rezolva cu salarii mai mari si apoi poti aplica sanctiuni pentru astfel de comportamente. Atâta timp cat e criza mare de șoferi din cauza condițiilor de muncă și salariilor mici nu se va rezolva!!!! Am lucrat acolo si e rău! PS: Si călători ar trebui să fie civilizați si sa circule cu bilete sau abonamente nu sa dea biletul altui călător dupa ce a călătorit.

    1. Serios? Numai cu salarii mari se poate rezolva problema? S a auzit de obligatii , responsabilitate si constiinta?Sau astea functioneaza de la o animita suma in sus?

  3. Stiti cum va rezolva conducerea tursib situatiile astea? Vor lipi folie pe geamurile de la cabina soferului, astfel incat sa nu mai puteti face poze sau filma 😉