video – imagini noi de la accidentul mortal din mediaș. tânărul ucis nu a avut nici o șansă

Vă prezentăm astăzi, imagini video suprinse de un apropiat al victimei ucisă în 5 august pe trecerea de pietoni în urma unei curse ilegale de mașini la Mediaș. Vinovatul, Mihai Lukacs, l-a spulberat pur și simplu pe Andrei Moga.

Noi imagini au apărut în spațiul virtual de la accidentul avut loc în seara zilei de 5 august în Mediaș, acolo unde un tânăr a fost ucis pe loc de un șofer vitezoman ce participa la o cursă ilegală de mașini.
Din noile imagini se poate observa cât de departe a fost proiectat coprul lui Andrei Moga, după ce mașina condusă de Mihai Luckacs l-a lovit în plin în timp ce traversa strada.

CITEȘTE ȘI: Din culise – Șoferul criminal din Mediaș a leșinat când poliția a mers să îl aresteze
Între timp, șoferul criminal a ajuns în spatele gratiilor, dar arestarea sa a fost una plină de peripeții, pentru că vinovatul a făcut un atac de panică în momentul în care polițiștii au mers să îl rețină. VEZI AICI DETALII DESPRE ACEST LUCRU.video – imagini noi de la accidentul mortal din mediaș. tânărul ucis nu a avut nici o șansă

CITEȘTE ȘI: Tânărul ucis sâmbătă seara la Mediaș victima unei curse de mașini pe Șoseaua Sibiului. Puteau fi trei victim

E confirmat oficial – A fost o cursă ilegală de mașini
Poliția a confirmat vineri toate informațiile prezentate de Ora de Sibiu în această săptămână, după accidentul mortal petrecut pe Șoseaua Sibiului, sâmbătă 5 august.

YouTube video

VEZI ȘI: MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia
A fost o cursă ilegală de mașini la care au participat trei tineri. Autorul accidentului, Mihai Lukacs, în prezent în arestul IPJ Sibiu, un băiat la volanul unui alt BMW Seria 5 și o fată cu un Audi A 4. video – imagini noi de la accidentul mortal din mediaș. tânărul ucis nu a avut nici o șansăPolițiștii au găsit o încadrare pentru cei doi tineri care au fost implicați alături de autor în cursa de mașini, ei fiind cercetați pentru infracțiunea de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice, aceștia fiind cercetați în stare de libertate. Citiți AICI comunicatul emis de IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu