weekend prelungit la sibiu. urmează patru zile cu evenimente super atractive

Week-endul de august care stă să înceapă se anunță a fi unul relaxant, dar și unul în care evenimentele care promovează tradițiile românești sunt programate în fiecare zi. Evenimentele pentru petrecăreți sunt în program și ele, așa că să înceapă distracția!

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici tersasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.weekend prelungit la sibiu. urmează patru zile cu evenimente super atractive

Vă e dor de rețetele bunicii? Gusturile de demult le puteți încerca din nou, în Piața Mică. ”Hai la masă! Rețete demult uitate” este un proiect care exact asta își propune: să vă aducă aminte de bunătățurile din vremea copilăriei. Programul zilelor de festin culinar aici.

Festivalul Internațional de folclor ”Cântecele munților” aduce din nou la Sibiu cântece și dansuri tradiționale. Urmează încă trei zile de festival, iar programul complet al manifestărilor îl găsiți aici.weekend prelungit la sibiu. urmează patru zile cu evenimente super atractivePe Dealul Gușteriței vineri se întâmplă trei evenimente ce au ca scop promovarea mediului. O să fie o zi interesantă, iar despre ce se va întâmpla acolo aflați aici.

Un pic de mișcare nu strică, așa că Geiger Mountain Bike Challenge vă provoacă. Programul competiției de la Păltiniș, aici.

”Târgul Creatorilor Populari din România” va anima Muzeul ASTRA sâmbătă și duminică. Trebuie neapărat să treceți pe acolo, iar despre ce veți găsi, aflați de aici.weekend prelungit la sibiu. urmează patru zile cu evenimente super atractive

Iar dacă doriți să vă relaxați la un film bun, programul Cinematografului Arta vă stă la dispoziție.

 

Ultima oră

Comentariul meu