beat și fără permis le-a aranjat casele unor sibieni din guterița
Foto Arhivă

Mai multe familii din Gușterița s-au trezit miercuri seara cu scocurile smulse de pe case din cauza unui sibian beat la volan și fără permis de conducere.

Potricit comunicatului Biroului Rutier Sibiu, polițiștii au fost sesizați joi, în jurul orei 1900, despre faptul că în zona intersecției străzilor Podului – Viilor din municipiul Sibiu, un conducător auto a avariat scocurile mai multor imobile.

la fața locului, polițiștii rutieri au găsit mașina și un sibian în vârstă de 38 de ani, fără permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicul și pe deasupra sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul testului efectuat cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică dosar penal clar. în continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere și conducerea unui vehicul cu alcoolemie peste limita legală (art. 335 alin.1 și 336 alin.1 din Codul penal);

Ultima oră

Comentariul meu