ansamblurile rezidentiale noi din sibiu - ideale pentru familiile tinere
Happy young couple lying on the floor of new house and looking at one another

Vremurile în care trei generații locuiau fericite într-o casă sunt de mult apuse. Astăzi, familiile tinere aflate la început de drum preferă să locuiască singure, să fie independente și să-și educe copii așa cum consideră mai bine. Faptul că românii au un spirit dezvoltat de împroprietărire este un lucru bine cunoscut, iar atunci când ai copii mici viața poate fi mai dificilă într-un apartament închiriat. Astfel, familiile tinere își îndreaptă atenția spre achiziționarea unei noi locuințe.

Piața de imobiliare Sibiu a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani și zeci de ansambluri rezidențiale de blocuri și case au fost construite atât în oraș cât și în zonele limitrofe orașului, care devin preferatele tinerilor, din motive bine întemeiate.

De ce este avantajos sa locuiești într-un ansamblu rezidențial nou?

Ofertă diversificată – compatibilă cu „orice buzunar”.

Atunci când cauți un apartament de vânzare în Sibiu, trebuie să știi că piața este extrem de ofertantă în materie de apartamente noi de vânzare. Ansamblurile imobiliare dezvoltate în nenumărate zone din oraș dispun de o gamă diversificată de tipologii de apartamente. De altfel, acesta este un avantaj major pentru tinerii care își doresc să se mute în casă nouă: oferta este generoasă, apartamentele sunt compartimentate diferit, astfel că există variante pentru toate bugetele și toate gusturile.

Parcări suficiente, spații de joacă și grad înalt de siguranță.

Dezvoltatorii care contruiesc în Sibiu lucrează după proiecte bine gândite, astfel că noile cartiere de blocuri și case au suficiente parcări , spații de joacă pentru cei mici și alei frumos amenajate. În plus, într-un ansamblu rezidențial nou există acces controlat la parcare și clădire. Gradul de infracționalitate este 0, iar siguranța locatarilor este pe mâini bune.

Cu precădere familii tinere.

Un alt motiv pentru care cumpărătorii ar trebui să își îndrepte atenția spre un apartament de vânzare în Sibiu într-un ansamblu rezidențial nou este faptul că acesta din urmă este populat îndeosebi de familii tinere, care au copii. Astfel se leagă prietenii frumoase, iar weekendurile libere vor fi o adevărată plăcere. În plus, cei mici se vor obișnui cu socializarea și nu vor duce lipsă de prieteni niciodată. 

Cheltuieli mai mici

Cheltuielile mai mici ale traiului într-un bloc nou sunt un alt factor determinat în luarea unei decizii. Apartamentele noi sunt finisate modern, rețelele electrice și de gaz sunt noi, iar imobilul în care sunt amplasate este izolat termic. În acest fel, locatarii se vor bucura de confort la prețuri reduse, în comparație cu viața într-un apartament de vânzare în Sibiu dintr-un imobil construit în anii 80. Blocurile noi au de asemenea sistem de prevenire și combatere a incendiilor.

Flexibilitate la plată și garanții.

Nu în ultimul rând cumpărătorii care ezită între alegerea unui apartament nou de vânzare Sibiu și unul vechi, trebuie să știe că în cazul celor noi dispun de modalitati flexibile de finanțare. Fiind imobile construite recent, acestea respectă toate normele impuse de instituțiile care oferă credite bancare. Toți dezvoltatorii oferă servicii post-vânzare pentru clienții lor și le oferă acestora garanție pentru lucrările efectuate.

 

Ultima oră