video foto sibiul și șelimbărul sub ape după ploaia de luni. străzi inundate și oameni revoltați

Două ploi căzute la interval scurt de timp peste Sibiu și Șelimbăr, au făcut ca mai multe artere să devină inutilizabile pentru conducătorii auto.

Judeţul Sibiu s-a aflat. luni, între orele 13.55 – 16.30, sub avertizare Cod portocaliu de averse şi vânt cu aspect de vijelie, iar acest lucru s-a adeverit din păcate. video foto sibiul și șelimbărul sub ape după ploaia de luni. străzi inundate și oameni revoltațiDouă ploi căzute în acest interval au făcut ca zeci de străzi din capitala județului să devină impracticabile. video foto sibiul și șelimbărul sub ape după ploaia de luni. străzi inundate și oameni revoltațiCanalizările nu au mai făcut față, iar în aceste condiții apa a acoperit carosabilul, în unele locuri fiind destul de mare.
CITEȘTE ȘI: Acoperișul unui bloc smuls și făcut ghem de vânt. Pompierii intervin. Cinci familii fără acoperiș.
Interesant este că o parte dintre străzi au deja ’’vechime’’ în inundații, de fiecare dată când plouă mai tare, acestea fiind acoperite de apă. video foto sibiul și șelimbărul sub ape după ploaia de luni. străzi inundate și oameni revoltațiAstfel pe Maramureșului, Fagului, Calea Turnișorului, Rennes, Turda, Bâlea și nu numai, au fost adevărate canale cu șuvoaie de ape.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Cod portocaliu la Sibiu. Străzi inundate în oraș după o furtună scurtă
Și în Șelimbăr canalizările nu au mai făcut față pe mai multe artere, o situație dificilă fiind pe Octavian Goga. video foto sibiul și șelimbărul sub ape după ploaia de luni. străzi inundate și oameni revoltațiVedeți VIDEO AICI. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu