video – cod portocaliu la sibiu. străzi inundate în oraș după o furtună scurtă

Județul Sibiu și în special zona de munte este sub cod portocaliu de furtună până luni la 16.30. La Sibiu furtuna a inundat deja câteva străzi.

Județul Sibiu este sub cod portocaliu de vreme rea. Astfel zona de munte și localitățile Sibiu, Avrig, Cisnădie, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Apoldu de Jos, Cristian, Gura Râului, Loamneș, Ludoș, Mihăileni, Nocrich, Orlat, Păuca, Poplaca, Porumbacu de Jos, Racovița, Rășinari, Roșia, Șeica Mare, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mare, Șura Mică, Turnu Roșu, și Vurpăr sunt sub cod roșu de precipitații. Se vor semnala averse ce vor depăși local 35 l/mp asociate cu frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie.

YouTube video

Inundații în Sibiu
Capitala județului a fost deja afectată luni după amiază de o ploaie pe alocuri torențială. Mai multe străzi cum ar fi Rennes, Turda sau Bâlea, au fost inundate. video – cod portocaliu la sibiu. străzi inundate în oraș după o furtună scurtăvideo – cod portocaliu la sibiu. străzi inundate în oraș după o furtună scurtăSursa video si foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu