VIDEO – Sex în tribune (din nou) pe Cluj Arena la Untold Festival. (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Amploarea la care a ajuns Untold Festival și ’’vibe-ul’’ transmis de cel mai mare festival din România la ora actuală îi transformă pe unii tineri în adevărați doritori de senzații tari, iar uneori totul ajunge la dezlănțuirea unor pasiuni și dorințe sexuale de nestăvilit.

Un cititor Ora de Sibiu ne-a transmis sâmbătă seară imagini surprinse vineri seară în tribunele Cluj Arena, acolo unde este scena principală a festivalului Untold – ediția 2017. Doi tineri care nu par trecuți de 18 ani s-au dezlănțuit total și nu au avut nici o jenă în a face sex în public, chiar dacă la câțiva metri de ei se aflau mii de spectatori. Nici faptul că cineva i-ar putea filma și fotografia nu i-a descurajat pe cei doi tineri. Urmăriți mai jos imaginile care sunt interzise tinerilor cu vârsta de până în 18 ani.

Altfel Untold și-a consumat primele trei zile de festival, zile în care au fost spulberate toate recordurile de audineță și participare de la cele două ediții anterioare. Vineri seară au fost peste 82.000 de oameni prezenți în arealul evenimentului din Cluj, iar sâmbătă seară Armin Van Buuren a atras din nou ca un magnet o asistență record de spectatori. Artistul olandez a pus muzică până mult după ce soarele a răsărit.

VIDEO – Sex în tribune (din nou) pe Cluj Arena la Untold Festival. (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)
FOTO – Untold / Facebook

Untold se încheie duminică, atunci când pe scenele festivalului urcă alți artiști consacrați la nivel mondial.

Ultima oră

Comentariul meu