foto – video klaus iohannis mesaj emoționant după întâlnirea șașilor la sibiu. toată lumea l-a aplaudat

Fostul edil al Sibiului și actual președinte al României, Klaus Iohannis, revine de fiecare dată cu bucurie acasă. Sâmbătă a făcut din nou acest lucru cu ocazia Întâlnirii Sașilor din Piața Mare.

Klaus Iohannis a fost vizibil impresionat de primirea făcută de miile de sași și sibieni ce au asistat sâmbătă la prânz la festivitățile din Piața Mare, cu ocazia Întâlnirii Sașilor. foto – video klaus iohannis mesaj emoționant după întâlnirea șașilor la sibiu. toată lumea l-a aplaudatLa manifestarea la care participă peste 12.000 de sași din întreaga lume, Klaus Iohannis a venit însoțit de Prima Doamnă, iar mulțimea l-a aclamat și l-a aplaudat pe Președintele României.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Întâlnirea Sașilor de pretutindeni la Sibiu. Mii de oameni la parada porturilor populare. Iohannis aplaudat la scenă deschisăfoto – video klaus iohannis mesaj emoționant după întâlnirea șașilor la sibiu. toată lumea l-a aplaudatDupă discursul ținut pe scenă, șeful statului a postat câteva fotografii pe pagina oficială de Facebook, pozele fiind însoțite de un mesaj emoționant. ’’ Astăzi, la Întâlnirea Sașilor transilvăneni, le-am transmis tuturor că respectul față de celălalt, solidaritatea și toleranța sunt valori care ar trebui să ne caracterizeze pe fiecare dintre noi. Doar în acest fel, România Centenarului va avea șansa să fie redescoperită drept loc al oportunităților și prosperității’’, a scris Iohannis.

Urmăriți mai sus discursul lui Iohannis în Piața Mare, iar AICI vedeți IMAGINI VIDEO de la parada portului popular al sașilor în Centrul Istoric al Sibiului. foto: Klaus Iohannis – Facebook

Ultima oră

Comentariul meu